Skip to content Skip to footer

aanbod

PsiloFlora

Een PsiloFlora ceremonie is inclusief Rapé, PsiloFlora, Ademwerk en (vegan) eten+drinken en duurt circa 4/6 uur. Privé en duosessies kunnen in overleg worden ingepland.

pro-jGfwEC2i(1)

Kambo

Een Kambo ceremonie is inclusief Rapé, Kambo, Sananga en (vegan) eten+drinken en duurt circa 3/4 uur. Privé en duosessies kunnen in overleg worden ingepland. 

Release & Renewal Ceremonie

Een Release en Renewal ceremonie is inclusief Holotropisch ademwerk, Rapé, Kambo, Sananga en (vegan) eten+drinken en duurt circa 4/5 uur.

Ademwerk

De duur van een Ademsessie is circa 1,5 uur en is inclusief intake, ademwerk, ontspanningsfase en nabespreking.

Energetische Behandeling

De duur van een sessie is circa 1 uur.

IMG_20231203_133814

Opleiding tot ademcoach

Tijdens de Ademcoach Opleiding ontdek je de kracht van bewust verbonden ademwerk en ontwikkel je essentiële vaardigheden en diepgaande kennis om anderen te begeleiden in hun ademreis.

Ervaringen

Ontdek hoe anderen onze diensten hebben ervaren. 

Na verschillende ademsessies te hebben gedaan, op locatie en online, heb ik een solo Truffelceremonie ondergaan bij Veronique🚀.
Een intense ervaring, die heel liefdevol en warm begeleid wordt door haar. Net zoals ze dit in haar ademsessies ook doet.
Van de intentie helder maken, thee drinken, inzichtkaarten trekken, alle natuurmedicijnen, de muziek, haar mooie eigen zang en gitaarspel tijdens de reis tot het delen van de ervaringen. Alle elementen vormen een mooi geheel om het innerlijk werk veilig te doen.
Veronique geeft ondersteuning, troost en een luisterend oor waar je dat nodig hebt. Zonder oordeel. Kalm. Betrokken.
Dankjewel voor je open mind, grote hart en aandacht, lieve Veronique ❤️ 

Britt Rompen

Gisteren liefdevol begeleid door Veronique tijdens mijn eerste PsiloFlora Ceremonie.
Alles klopte, van de thee, de rape’ tot aan het ademwerk en de muziek waarmee ze mij begeleide in mijn persoonlijke reis.
Ik had geen verwachtingen maar wel een hele mooie intentie die zich steeds onbewust bleef herhalen.
Mijn donkere schaduwkanten waren diep zwart maar waren nodig om mijn huidige leven in liefde te aanvaarden.
De bewustwording van dat wat er in het nu aanwezig is alles is dat er hoort te zijn gaf mij zo’n intens gevoel van dankbaarheid en zelfliefde dat het bijna pijn deed.
Een aanrader voor iedereen die een stap wil zetten in een persoonlijk proces en bereid is om zichzelf tot het diepst van zijn ziel aan te kijken.
Bedankt lieve Veronique voor je liefdevolle begeleiding op mijn persoonlijk pad🤎liefs Claudia

Claudia Peeters-kuijpers 

Ik heb twee mooie ervaringen op mogen doen bij Veronique @healing2remember en deze naam slaat op niet op kaas. Het ís ook echt een healing to remember 🤗
Via via hoorde ik van haar en ik voelde direct dat ik hier meer van wilde weten…. Dit was mijn eerste ervaring met breathwork. Mooie ervaring, waarna ik mij (weer) bijzonder bewust werd van de magie van je eigen lichaam en hoe DANKBAAR je ervoor mag zijn (ipv vrijwel altijd alleen maar dingen zoeken en vinden waar je commentaar op hebt- WAT ERG).
Vervolgens heb ik ook een andere ceremonie bijgewoond en deze was… magisch. Daarnaast is Veronique de rust zelf (althans in mijn beleving) en geeft ieder zijn eigen ruimte om je moment in alle eigenheid te beleven.
Nou voor mij staat Kambo al een geruime tijd op mijn wishlist……. Ik weet zeker dat ik dit ook bij Healing2Remember zal beleven. En im very sure dat ik Veronique snel weer zal zien 🧡🧡🧡 Thanks Veronique (en sorry voor mijn mega late recensie die ik al veeeeel eerder had moeten schrijven, foei) liefs

Angie pieters