Skip to content Skip to footer

over mij

Aangenaam...

Hi, ik ben Véronique, en ik ben dankbaar dat je de tijd neemt om mijn holistische reis en mijn passie voor genezing te verkennen.

Mijn pad naar Healing 2 Remember begon met een diep verlangen om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Ik geloof sterk in de kracht van holistische genezing om de balans te herstellen en welzijn te bevorderen op zowel lichamelijk als spiritueel niveau.

Mijn persoonlijke reis heeft me naar diverse helende elementen geleid, zoals sjamanistisch ademwerk, psiloflora, kambo, plantceremonies, sjamanisme en healing. Deze benaderingen hebben me geholpen om een dieper begrip te krijgen van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Het is mijn overtuiging dat ware genezing voortkomt uit het in harmonie brengen van deze elementen

Mijn motivatie om holistisch therapeut te worden, is geworteld in mijn eigen zoektocht naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het proces van genezing heeft me geholpen om mijn eigen barrières te overwinnen, diepgaande inzichten te verwerven en mijn eigen potentieel te ontsluiten. Dit heeft me gedreven om anderen te begeleiden op hun eigen pad naar genezing en transformatie.

Mijn benadering is gebaseerd op eeuwenoude wijsheid, gecombineerd met moderne inzichten. Ik geloof in de kracht van het individu om zichzelf te genezen en ben hier om de tools en begeleiding te bieden om dat te bereiken.

Ik nodig je uit om meer te leren over mijn diensten, mijn toewijding aan jouw welzijn en mijn holistische benadering van genezing. Of je nu op zoek bent naar diepgaande innerlijke genezing, groei of het worden van een gecertificeerde ademcoach, ik ben hier om je te ondersteunen in je reis naar herinnering, genezing en transformatie.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw reis van genezing en groei.

Ervaringen

Ontdek hoe anderen onze diensten hebben ervaren. 

Na verschillende ademsessies te hebben gedaan, op locatie en online, heb ik een solo Truffelceremonie ondergaan bij Veronique🚀.
Een intense ervaring, die heel liefdevol en warm begeleid wordt door haar. Net zoals ze dit in haar ademsessies ook doet.
Van de intentie helder maken, thee drinken, inzichtkaarten trekken, alle natuurmedicijnen, de muziek, haar mooie eigen zang en gitaarspel tijdens de reis tot het delen van de ervaringen. Alle elementen vormen een mooi geheel om het innerlijk werk veilig te doen.
Veronique geeft ondersteuning, troost en een luisterend oor waar je dat nodig hebt. Zonder oordeel. Kalm. Betrokken.
Dankjewel voor je open mind, grote hart en aandacht, lieve Veronique ❤️ 

Britt Rompen

Gisteren liefdevol begeleid door Veronique tijdens mijn eerste PsiloFlora Ceremonie.
Alles klopte, van de thee, de rape’ tot aan het ademwerk en de muziek waarmee ze mij begeleide in mijn persoonlijke reis.
Ik had geen verwachtingen maar wel een hele mooie intentie die zich steeds onbewust bleef herhalen.
Mijn donkere schaduwkanten waren diep zwart maar waren nodig om mijn huidige leven in liefde te aanvaarden.
De bewustwording van dat wat er in het nu aanwezig is alles is dat er hoort te zijn gaf mij zo’n intens gevoel van dankbaarheid en zelfliefde dat het bijna pijn deed.
Een aanrader voor iedereen die een stap wil zetten in een persoonlijk proces en bereid is om zichzelf tot het diepst van zijn ziel aan te kijken.
Bedankt lieve Veronique voor je liefdevolle begeleiding op mijn persoonlijk pad🤎liefs Claudia

Claudia Peeters-kuijpers 

Ik heb twee mooie ervaringen op mogen doen bij Veronique @healing2remember en deze naam slaat op niet op kaas. Het ís ook echt een healing to remember 🤗
Via via hoorde ik van haar en ik voelde direct dat ik hier meer van wilde weten…. Dit was mijn eerste ervaring met breathwork. Mooie ervaring, waarna ik mij (weer) bijzonder bewust werd van de magie van je eigen lichaam en hoe DANKBAAR je ervoor mag zijn (ipv vrijwel altijd alleen maar dingen zoeken en vinden waar je commentaar op hebt- WAT ERG).
Vervolgens heb ik ook een andere ceremonie bijgewoond en deze was… magisch. Daarnaast is Veronique de rust zelf (althans in mijn beleving) en geeft ieder zijn eigen ruimte om je moment in alle eigenheid te beleven.
Nou voor mij staat Kambo al een geruime tijd op mijn wishlist……. Ik weet zeker dat ik dit ook bij Healing2Remember zal beleven. En im very sure dat ik Veronique snel weer zal zien 🧡🧡🧡 Thanks Veronique (en sorry voor mijn mega late recensie die ik al veeeeel eerder had moeten schrijven, foei) liefs

Angie pieters